Lokalmat!

Her er et lite utvalg med lokalmat


Germann Vervik eftf. a/s. er en tradisjonsrik Sandnes bedrift. Vi er en foretrukket leverandør av frukt, grønnsaker, egg og fjørfe til mange storhusholdninger i regionen. Våre viktigste fortrinn for å vinne frem i et marked med sterk konkurranse er service, kvalitet og riktig pris. .

Vi gjør veien fra bonden til kunden kortest mulig, med hyppige leveranser og hurtig varerullering. Vi har løpende kontakt med vårt omfattende nettverk av kvalitetseksportører på kontinentet.

Vi kan til enhver tid sikre våre kunder førstehånds informasjon og tilgang på kvalitetsvarer. Våre rutiner sikrer deg ferske varer med høy kvalitet til riktig tid.


Gabbas er en tradisjonell slakterbutikk som du finner på Tastatorget.

«Med utgangspunkt i råvarer fra utvalgte leverandører foredler vi mesteparten av våre produkter selv. Å handle våre produkter som en lokal leverandør, gir deg som kunde gode muligheter ti å vite hvor varene kommer fra og hvordan de blir produsert.

Hos Gabbas er du sikret kjøtt som er håndplukket, veiet og pakket av folk som vet hva de holder på med – og som er stolte av faget sitt!»

Bilde av Lukas Hartmann fra Pexels

Holmens historie går helt tilbake til 1882 den gang norske tradisjoner og godt håndverk var en selvfølge for matvareproduksjon. For oss er det fortsatt en selvfølge, og det kjennes på våre produkter.

Vi er opptatt av ærlig mat. Med det mener vi at råvarene vi bruker skal være av høy kvalitet, hentet fra lokale leverandører.

OBS! Ferdigmat har noen dagers leveringstid

Bilde av cottonbro fra Pexels

L. K. Haaland ble etablert som firma i 1887,
lokalisert i egne lokaler på Kvål i Sandnes kommune.

Firmaet drives i dag av 4. og 5. generasjon Haaland.

L. K. Haaland er leverandør av varer til aktører på alle nivå i norsk mat industri både lokalt og nasjonalt, firmaet har også avtaler med kjeder i dagligvaresektoren.

I de senere år har L. K. Haaland spesialisert seg på skreddersøm, og er stolt
leverandør av krydder og smak til mange av de største matprodusenter i
Norge.

Bilde av Shantanu Pal fra Pexels